Yvonne Bik

Ypsilon Communicatie is een persoonlijk adviesbureau met een breed netwerk. Betrokkenheid, no-nonsense en doen wat werkt: dat is waar ik voor sta. Mijn passie is mensen in organisaties ondersteunen bij leren op het werk. Sinds 2004 ben ik vanuit Ypsilon Communicatie werkzaam als zelfstandig trainer, coach en adviseur voor kleine en grote opdrachtgevers in binnen- en buitenland.

Achtergrond

Communicatie, leidinggeven en didactiek lopen al sinds 1993 als rode draad door mijn loopbaan. Eerst als voorlichter bij het Ministerie van Justitie, later als leidinggevende bij de Postbus 51 Informatiedienst. Daar was ik, naast de aansturing van mijn eigen team voorlichters, verantwoordelijk voor training en coaching van nieuwe medewerkers. Ook gaf ik leiding aan de unit die burgerbrieven voor de Minister President beantwoordde en was ik betrokken bij de voorlichting over de invoering van de Euro.


Sinds 2004 zet ik met Ypsilon Communicatie mijn kennis en ervaring in om mensen verder te brengen in hun professionele ontwikkeling. Dat doe ik door in nauwe samenspraak met opdrachtgevers en deelnemers praktische trainingen te ontwikkelen waar u als opdrachtgever direct profijt van heeft.