Diensten


Benieuwd wat Ypsilon Communicatie voor u kan betekenen? Bekijk hieronder de mogelijkheden en  lees bij de referentieprojecten meer over mijn werkwijze.

 

Placeholder

Training, Coaching & Advies

Starten er nieuwe medewerkers binnen uw bedrijf? Loopt u tegen uitdagingen aan op het gebied van samenwerken of leidinggeven? Heeft u een vraag over het functioneren van uw medewerkers? Als opleidingskundige lever ik maatwerk voor organisaties met de meest uiteenlopende vragen. Persoonlijk, of als Virtual Professional.

Samen kijken wij welke aanpak het beste aansluit bij uw vraag. Dat kan resulteren in bijvoorbeeld een adviesgesprek, een korte workshop, coaching op de werkplek, een training of een uitgebreider traject op het gebied van communicatie, leidinggeven of didactiek.

Expertise op drie gebieden

Communicatie

Communicatie is de centrale schakel binnen een organisatie. Afhankelijk van uw vraag gaan we aan de slag met communicatie door medewerkers, klachtafhandeling of schriftelijk communiceren. Maar organisaties kunnen bij mij ook terecht voor de organisatie van een opening of voorlichtingsbijeenkomst.

Leidinggeven

Hoe breng ik mensen in beweging? Hoe motiveer ik mijn team? Hoe geef ik effectieve feedback? Hoe bereik ik mijn doel in een gesprek? Bij training en coaching over leidinggeven werk u aan specifieke kennis en vaardigheden om leiderschap en communicatie met uw team te verbeteren.

Didactiek

Kennis overbrengen is een vak. Daarom kunt u bij Ypsilon Communicatie terecht voor training, coaching en advies in didactiek, eventueel gecombineerd met een inhoudelijk onderwerp. Bijvoorbeeld een training omgaan met klachten, aangevuld met een train-de-trainer, zodat u na afloop zélf uw collega’s kunt opleiden.

Referentieprojecten

Communicatie en didactiek

Samenwerken aan optimaal klantcontact

Advies over leren en ontwikkelen

Coaching startende ondernemer


Placeholder

Virtuele ondersteuning voor het MKB

Voor vragen over uw boekhouding belt u uw accountant. Voor vragen over juridische kwesties kunt u terecht bij uw branchevereniging of advocaat. Maar wie helpt u op weg met vragen over het functioneren van uw medewerkers?

De Virtual Professional van Ypsilon Communicatie ondersteunt het MKB met betaalbaar HRD-advies op maat. Meer weten? Klik dan hier voor meer informatie.